Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ

180 ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ

  1. 180 άτομα στην κατηγορία ιδιώτες έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς.
  2. Έχουν ξεκινήσει και καλούνται από το ΑΠΣ ιδιώτες επιλαχόντες.
  3. Υπήρχε όμως  πρόβλημα με τις εγκαταστάσεις στα Βίλλια λόγο καιρού καθώς επίσης και στο Χαλικακι Ηλιούπολης και καθυστέρησαν οι αθλητικές δοκιμασίες .
  4. Για αυτό το λόγο δεν θα υπογράψουμε συμβάσεις αυτή την εβδομάδα που σας είχαμε γράψει. Γύρω  στις 10-20 Γενάρη θα υπογράψουμε.«Και ο καιρός κόντρα μας πάει……..»
  5. Από ότι έμαθα ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΥΔ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Νάκο ο οποίος του είπε δεν είχα σκοπό να πλήξω τον διαγωνισμό κ.α. Κολοτ--πες τα θεωρώ εγώ αυτά!!!
  6. Όσο για τον κ. Παντελεάκο έχω να πω, πως όταν ερχόταν στα συνέδρια μας και μας έλεγε: «Έχετε δίκιο», «είστε αδικημένοι», «είμαστε  μαζί σας», «συνεχίστε τους αγώνες σας» κ.α  Όλα αυτά τα έλεγε γιατί δεν πίστευε ποτέ  ότι θα έβγαινε μια τέτοια προκήρυξη. Τώρα που βγήκε η προκήρυξη βγήκε και η μάσκα του κ. Παντελεάκου και πολλών άλλων γιατί αυτός βγήκε και τα είπε επώνυμα. Πόσοι άλλοι τα λένε ανώνυμα ………….!!!!!!!
  7.  Έως το τέλος βδομάδας θα μπουν  τα εκτός έδρας ,αργίες, υπερωρίες, και γάλα του 2011. Τον Γενάρη τα εκτός έδρας του 2010 (αυτά των μηχανών και Τρίπολης)
  8. Έχει σταλεί στις Υπηρεσίες διαταγή που ζητά να ενημερώσουν το ΑΠΣ πόσοι εποχικοί εργάζονταν ανά υπηρεσία  ή κλιμάκιο το 2011 και πόσοι από αυτούς είναι στην λίστα επιτυχόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου